1/3

Thirroul House

The owners of this old workers cottage wanted to create a beautiful outdoor space that connected seamlessly to the interior and accommodated their young family.

 

An extension is currently underway which includes a feature garden deck that encapsulates views of the Illawarra Escarpment and carefully provides ample light and shade with its timber slatted pergola.

Celebrating the use of contrasting materials with warm timber and cool steel, the traditional fibro front was given a facelift with an interesting timber slat design on the fascia and bladed window features that protect it from the harsh western sun.

STUDIO WEAVE ARCHITECTS

a. U6/378 LAWRENCE HARGRAVE DR THIRROUL

e. info@sweave.net

m. 0431 918 245

NSW Registered Architect  #10180

  • Instagram - Grey Circle